Pandemi Dolayısı ile Diploma İşlemlerinin Posta Yolu ile Talep Edilebilmesi İçin Gerekli İşlemler ve Dilekçe Örneği

•  8 Eylül 2021 Çarşamba

• Öğrencilerimiz Ek'teki dilekçeyi eksiksiz olarak doldurmalıdır.
  • Bu dilekçe ile birlikte Öğrenci Kimlik Kartını da Kargo veya posta yolu ile Fakültemize göndermelidir. İmzalı dilekçe ve kimlik kartını göndermeyen öğrencinin diploması gönderilmeyecektir.
  • Dilekçe ve kimlik gönderimi ile Diploma gönderimi için kargo masrafları öğrencilerin kendileri tarafından ödenecektir.
  • Kargo, öğrencilerin dilekçelerinde belirtilen adrese gönderilecektir. Dolayısıyla, öğrenci dilekçelerinde adreslerini açık ve okunaklı olarak yazmalıdır.
  • Kargodan doğacak bütün sorumluluklar öğrenciye aittir.

Fakülte Adresimiz: Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Turhal Uygulamalı Bilimler Fakültesi,

Güneş Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi, Turhal Kampüsü,

Turhal/Tokat