HAYAT EVDE SAKLIDIR HASTALIK EVDE YASAKLIDIR. Uzaktan eğitim sürecinde öğrenci hoca buluşmaları 1

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  29 Nisan 2020 Çarşamba

HAYAT EVDE SAKLIDIR HASTALIK EVDE YASAKLIDIR sloganıyla başladığımız öğrenci buluşmalarımızın birincisi fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojstik öğrencilerimiz ile gerçekleştirildi.
Fakültemiz öğrencilerine moral olması ve motivasyonlarını kaybetmemeleri amacıyla canlı görüntülü görüşme gerçekleştirilmiş olup, sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşme ile uzaktan eğitim dersleri ve uzem hakkında öğrencilerimiz ile sohbet edilmiş, dersler hakkında merak ettikleri soruları cevaplandırılmıştır.
Yaşanılan süreçte öğrencilerimizden uzak kalınsa da gönül birliğini arttırarak devam ettirme gayretlerimiz ilerleyen zamanda diğer bölümler ve tüm öğrencilerimizi de kapsayacak şekilde devam ettirilecektir.
Gelecek hafta yeniden buluşmak üzere sözleşerek görüşme tamamlanmıştır.