HAYAT EVDE SAKLIDIR VİRÜS EVDE YASAKLIDIR Uzaktan eğitim sürecinde öğrenci hoca buluşmaları 2

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

•  2 Mayıs 2020 Cumartesi

HAYAT EVDE SAKLIDIR VİRÜS EVDE YASAKLIDIR sloganıyla başladığımız öğrenci buluşmalarımızın ikincisi fakültemiz öğrencileri ve öğretim üyelerimiz arasında gerçekleştirildi. Uzun bir süredir uzakta olduğumuz öğrencilerimiz ve hocalarımızın; dostluktan,okuldan ve eğitimden uzak olmadıklarını aksine daha da  sıkı bağlarla birbirlerine bağlılıklarının göstergesi olarak büyük bir katılımla canlı görüşme gerçekleştirilmiştir.