Corona günlerinde psikolojik sağlık başlıklı canlı görüşmemiz gerçekleştrildi.

• DUYURU, HABER, ETKİNLİK
  • DUYURU DETAY

Corona günlerinde psikolojik sağlık başlıklı canlı görüşmemiz gerçekleştrildi.

•  9 Mayıs 2020 Cumartesi

Fakültemizin "HAYAT EVDE SAKLIDIR VİRÜS EVDE YASAKLIDIR" sloganıyla başladığı canlı buluşmalarımızın dördüncüsü "Corona Günlerinde Psikolojik Sağlık" konulu online görüşme ile 06.05.2020 günü gerçekleştirilmiştir.

TOGÜ Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD öğretim üyelerinden sayın Dr. Öğr. Üyesi  Ahmet ERDEM hocamızın konuk olduğu programa Dekanımız sayın Prof. Dr. İbrahim ÖZBAY ile hocalarımız ve öğrencilerimizin katılımıyla bu sürece psikolojik olarak nasıl hazırlanılmalı, neler yapılmalı, nasıl değerlendirilmeli gibi konularda sohbet edilmiş, son kısımda ise öğrencilerimizin eğitim öğretim süreciyle ilgili merak ettikleri konulara açıklık getirilerek buluşmamız son bulmuştur.

Yeni bir online görüşmede buluşmak üzere sözleşerek görüşmemiz tamamlanmıştır.